Pre Order

Op 12 maart 2021 verschijnt het debuutalbum album ‘In Gold We Trust’, maar je kan hem nu alvast bestellen! Dan heb je hem op 12 maart in huis. 

In Gold We Trust

In Gold We Trust is het ambitieuze debuutalbum van Them Dirty Dimes (Gijs de Groot, Johan Stolk, Joas Zuur, Anne de Vries en Wessel de Vries). De Groningers lieten zich voor dit album muzikaal en thematisch inspireren door de decennia voor de oorlog. Van New Orleans brass tot late night jazz: met veelzijdige sessiemuzikanten is het album een bloemlezing geworden van traditionele instrumenten en stijlen. Twaalf muzikanten, dertien tracks en vierentwintig karaats.

 

Veelgestelde vragen

Levertijd

Wij beheren onze webshop helemaal zelf. Het is fantastisch om te zien in welke huiskamers onze nummers zullen klinken en waar ons t-shirt trots gedragen wordt. Enige nadeel aan dit eigen beheer is dat we de razendsnelle levering van de grote bekende webshops niet gaan evenaren.  We streven ernaar je bestelling binnen 1-5 dagen bij PostNL aan te melden. Zodra PostNL je pakket binnen heeft, ontvang je een track & trace code per e-mail.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Schroom niet even contact met ons op te nemen. Dit kan via info@themdirtydimes.nl

Bestellen

Bestel je items simpel en snel op onze website! Mollie zorgt voor een veilige (online) betaalomgeving en PostNL brengt je bestelde items supersnel bij je thuis.

Groningen & Leeuwarden

Woon je in Groningen of Leeuwarden? Dan komen we je bestelling kosteloos persoonlijk bij je afleveren. Je ontvangt hierover een e-mail. Kies je voor afhalen? Ook dan ontvang je een e-mail met instructies. 

Them Dirty Dimes VOF

IBAN: NL31 ABNA 0875 3713 61
KVK: 77575717
BTW: NL861 051 919 B01